Over ons

Onze missie

We willen jou zo goed mogelijk helpen met het stijlen van jouw royalty outfit! Het begint al bij kleine details. Je kunt het zo groot maken als je zelf wilt.

Onze visie

Je hoeft niet in het koningshuis te zitten om je Royal te kleden. Iedereen kan dat! Combineer hedendaagse outfits met royalty details of  neem een specifieke outfit in gedachte en maak deze na.

Wat doen wij?

Welkom bij Royalty fashion! Wij zijn het platform over alles wat er maar met het koningshuis te maken heeft. Vooral de fashion en de kledingkeuze van de royalty’s staat bij ons centraal. Sommige koningshuis leden zoals Koningin Máxima zijn een echte mode icoon in nederland. Veel outfits zijn van een duur merk wat voor niet iedereen betaalbaar is. wij proberen deze kleding op een goedkope manier aan te bieden. Wij zoeken vergelijkbare kledingstukken zodat je de desbetreffende outfit kunt kopiëren. Koning Leden dragen niet alleen maar dure kleding maar ook kleidng van de modeketens Zara en H&M. dat zijn winkels waar wij als normale burgers ook vaak winkelen. Op die manier kun je outfits nog makkelijker overnemen. Ook geven wij informatie over het koningshuis en de laatste nieuwtjes zodat jij goed op de hoogte bent. Je kunt onze blog artikelen lezen voor meer informatie en leuke feitjes en tips.

architecture, escapes, shadows-686750.jpg