Hoe kan je je outfit meer royalty maken?

palace, holyrood palace, edinburgh-6570693.jpg

Sieraden

Je hebt natuurlijk vele gouden en zilveren sieraden die je kunt combineren met je outfit. Hierdoor kan  je je outfit wat meer royalty en glam geven. Je hebt verschillende sieraden die ook beschikbaar zijn met diamantjes en glitters. Deze vallen nog meer op en geven een dure chique uitstraling. Vooral oorbellen en kettingen worden vaak gezien bij koningshuis leden. Veel sieraden met stenen of juwelen in de kleuren groen, donkerblauw en rood wordt als luxe gezien. Probeer daarom een sieraad te combineren met je kleding wat niet te uitbundig is maar wel simpel en chique.

Kleding

Zoals al vaker wordt benoemd dragen vele koningshuis leden niet alleen kleding van dure merken wat voor jou niet betaalbaar is, maar ook kleding van de H&M en de Zara. Je kunt dus eventueel de outfits kopiëren van het koningshuis waarvan jij weet dat ze van de Zara of H&M komen. Je kunt ook de chique en duurdere jurken en outfits kopiëren door ze zelf te maken of iets vergelijkbaars en goedkopers te kopen. Als je zelf een jurk wilt kopen die hierop lijkt moet je er rekening mee houden dat deze jurken niet te kort mogen zijn en laag uitgesneden. Koningshuis Leden dragen daar natuurlijk niet omdat ze een voorbeeldfunctie hebben.

Haaraccessoires

Veel koninginnen dragen vaak een hoed of een accessoire voor hun haar. Als ze een begrafenis hebben wordt dit afgestemd met een iconische zwarte hoed met een lapje gaas ervoor. Je hebt verschillende groottes en kleuren die altijd perfect worden gecombineerd door bijvoorbeeld Koningin Maxima. De ene keer staat de hoed schuin op haar hoofd en de andere keer recht. Ook wordt er goed rekening gehouden met het kleurgebruik in de outfit waar de hoed op wordt afgestemd. Probeer dus een leuke hoed te kopen wat goed past bij je outfit. Dat maakt je al een stuk meer royalty!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *